Accident pe Autrostrada Soarelui: Două persoane sunt rănite şi traficul oprit

Accident pe Autrostrada Soarelui: Două persoane sunt rănite şi traficul oprit

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza unui accident dintre un autotren şi un autoturism, traficul este oprit temporar pe Autostrada A2, pe sensul Bucureşti – Constanţa, la kilometrul 150, în zona localităţii Feteşti, judeţul Ialomiţa.

În urma coliziunii, două persoane rănite necesită îngrijiri medicale.

Două echipaje de salvatori de la Staţia de pompieri Feteşti, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă cu modul de descarcerare şi o ambulanţa SMURD, au intervenit la accidentul rutier. În sprijinul salvatorilor a intervenit şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Ialomiţa.

„La locul solicitării au fost găsite două victime, dintre care una încarcerată. După acordarea prim ajutorului calificat, cele două victime, doi bărbaţi, cu vârste cuprinse între 24 şi 29 de ani au fost transportate la spital pentru investigaţii medicale suplimentare. Din fericire, şoferul autotrenului nu a necesitat îngrijiri medicale. Pompierii au mai asigurat măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor, precum şi sablarea carosabilului”, transmite ISU Ialomiţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].