Actriţa Glenn Close va primi un premiu pentru întreaga carieră

Actriţa Glenn Close va primi un premiu pentru întreaga carieră

Evenimentul va avea loc pe 11 ianuarie 2025.

Close, în vârstă de 77 de ani, are în spate o carieră ce se întinde pe cinci decenii, incluzând filme de succes precum The Big Chill, Fatal Attraction şi Dangerous Liaisons. Într-o declaraţie de presă, Close s-a arătat onorată de premiu, adăugând că se simte „încă de 35 de ani”.

AARP Movies for Grownups susţine publicul de peste 50 de ani şi luptă împotriva discriminării pe bază de vârstă în industrie, promovând filme şi emisiuni care rezonează cu această categorie de vârstă.

Martha Boudreau, vicepreşedinte executiv al AARP, a lăudat-o pe Close, adăugând că succesul actriţei a sfidat stereotipurile legate de vârstă la Hollywood.

Printre proiectele recente ale lui Glenn Close se numără drama juridică All’s Fair şi Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery, care va avea premiera în 2025.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].