O dronă ucraineană Vampire a distrus maşini militare şi adăposturi ruseşti în zona Vovchansk

O dronă ucraineană Vampire a distrus maşini militare şi adăposturi ruseşti în zona Vovchansk

Grănicerii ucraineni au atacat trupele ruse pe axa Vovchansk cu o dronă Vampire, ceea ce a dus la avarierea mai multor maşini militare şi adăposturi, scrie Ukrinform.

Imaginea articolului O dronă ucraineană Vampire a distrus maşini militare şi adăposturi ruseşti în zona Vovchansk

O dronă ucraineană Vampire a distrus maşini militare şi adăposturi ruseşti în zona Vovchansk

Grănicerii ucraineni, desfăşuraţi pe linia frontului din zona Vovchansk, au folosit o dronă de atac Vampire pentru a respinge avansul trupelor ruse, cauzând daune maşinilor militare şi adăposturilor militare inamice, potrivit unui raport al Serviciului de Grăniceri din Ucraina.

Conform informaţiilor transmise de unitatea de presă a instituţiei, membri ai unităţii „Fury” au observat o grupare de soldaţi ruşi îndreptându-se spre poziţiile lor. La coordonatele specificate, a fost activată drona Vampire, aşa cum reiese din comunicat.

În urma atacului, mai multe maşini militare, adăposturi pentru soldaţi şi materiale de construcţii aduse de trupele ruse pentru întărirea poziţiilor au fost avariate semnificativ.

Atacul a fost surprins în imagini video care au fost difuzate ulterior pe canalul oficial de Telegram al Serviciului de Grăniceri din Ucraina.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!



Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].