Elon Musk continuă donaţiile pentru Donald Trump. A ajuns la 44 milioane de dolari în octombrie

Elon Musk continuă donaţiile pentru Donald Trump. A ajuns la 44 milioane de dolari în octombrie

Suma urmează unei contribuţii anterioare de 75 de milioane de dolari, pe care Musk a alocat-o grupului între iulie şi septembrie.

America PAC, finanţat de CEO-ul Tesla, are drept scop mobilizarea alegătorilor în statele cheie pentru a influenţa rezultatul alegerilor prezidenţiale din 5 noiembrie, o cursă strânsă între Donald Trump şi actualul vicepreşedinte, Kamala Harris.

Potrivit rapoartelor, America PAC a cheltuit deja mai bine de 47 de milioane de dolari pe campanii publicitare în prima jumătate a lunii octombrie.

În paralel, campania lui Trump a anunţat cheltuieli de peste 88 de milioane de dolari pe reclame, cu 36 de milioane rămase pentru ultima perioadă de campanie, în timp ce Harris a investit mai mult de 130 de milioane de dolari în reclame, dispunând de 119 milioane în fonduri.

În sprijinul mobilizării, America PAC a lansat un concurs prin care oferă 1 milion de dolari zilnic unui alegător din statele decisive care semnează o petiţie online.

Departamentul de Justiţie a emis recent o avertizare, considerând că premiile ar putea încălca legislaţia electorală, dar grupul nu a comentat public acuzaţiile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].