Un investitor francez îşi pune averea pe Trump

Un investitor francez îşi pune averea pe Trump

Investitorul, identificat ca fiind o persoană cu experienţă vastă în ceea ce priveşte serviciile financiare, controlează patru conturi pe Polymarket, platformă care a fost interzisă pentru traderii din SUA în urma unui acord cu Comisia pentru Tranzacţii pe Pieţele de Mărfuri (CFTC) din 2022.

Pe Polymarket, el controlează patru conturi de top pe partea pro-Trump şi a plasat inclusiv 7 milioane de dolari pe câştigarea votului popular de către Trump. Deşi pieţele de predicţie nu sunt echivalente cu sondajele politice tradiţionale, francezul şi-a arătat, prin aceste investiţii, convingerea privind rezultatul alegerilor din SUA.

Platforma de pariuri politice Kalshi, care a lansat recent pariuri pe alegerile prezidenţiale după o decizie favorabilă într-o instanţă federală, este, la rândul ei, supusă unei revizuiri de către CFTC, ceea ce arată, fără niciun dubiu, interesul tot mai mare pentru pieţele de predicţie în actualul ciclu electoral.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].