Comandantul forţelor Radwan din Hezbollah, ucis într-un atac aerian israelian

Comandantul forţelor Radwan din Hezbollah, ucis într-un atac aerian israelian

Abbas Adnan Moslem, comandantul Forţei Radwan din Hezbollah, a fost ucis într-un atac aerian în Aitaroun, sudul Libanului, potrivit IDF, informează The Times of Israel.

Imaginea articolului Comandantul forţelor Radwan din Hezbollah, ucis într-un atac aerian israelian

Comandantul forţelor Radwan din Hezbollah, ucis într-un atac aerian israelian

Conform declaraţiilor date de IDF, Moslem era implicat în coordonarea atacurilor cu rachete lansate împotriva trupelor şi localităţilor din Israel din această zonă.

Forţele Radwan sunt cunoscute drept o componentă strategică a Hezbollah, specializată în operaţiuni paramilitare complexe şi antrenată pentru lupte terestre, în special pe frontul cu Israelul.

Uciderea comandantului acestei unităţi marchează o lovitură de proporţii pentru Hezbollah în contextul escaladării tensiunilor de-a lungul frontierei libanezo-israeliene.

În ultimele 24 de ore, IDF a informat că a întreprins aproximativ 200 de atacuri aeriene asupra unor ţinte Hezbollah din Liban, intensificând astfel acţiunile de răspuns împotriva atacurilor repetate ale grupării militante.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!



Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].