Medic cercetat pentru că a primit mită de 200 lei pentru un certificat medical fals

Medic cercetat pentru că a primit mită de 200 lei pentru un certificat medical fals

Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin anunţă cercetări într-un dosar penal luare de mită şi fals intelectual. Dosarul îl vizează, în principal, pe medicul-şef al Secţiei de Medicină Internă din cadrul Spitalului Orăşenesc Oţelu Roşu.

Imaginea articolului Medic cercetat pentru că a primit mită de 200 lei pentru un certificat medical fals

Medic cercetat pentru că a primit mită de 200 lei pentru un certificat medical fals

Conform informaţiilor, pe 24 aprilie 2024, medicul a primit suma de 200 de lei pentru a emite un certificat medical fals.

„Faţă de inculpată s-a reţinut că aceasta, în calitate de medic-şef Secţia Medicină Internă în cadrul Spitalului Orăşenescu Oţelu Roşu, în data de 24.04.2024, în exercitarea atribuţiilor de serviciu şi în legătură cu acestea, a primit suma de 200 de lei, pentru a emite în fals un certificat medical, fără a fi îndreptăţită la primirea unei plăţi suplimentare de bani în acest sens”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin.

În plus, instanţa a plasat-o pe aceasta sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!



Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].