Şase morţi şi 16 răniţi în ultimele 24 de ore, în urma atacurilor ruseşti din Ucraina

Şase morţi şi 16 răniţi în ultimele 24 de ore, în urma atacurilor ruseşti din Ucraina

În ultimele 24 de ore, atacurile ruseşti din Ucraina au provocat moartea a şase persoane şi rănirea altor 16, anunţă autorităţile regionale vineri. Forţele ucrainene au reuşit să doboare 36 din cele 63 de drone de tip Shahed, precum şi alte drone neidentificate lansate de Rusia, conform raportului Forţelor Aeriene.

Atacurile aeriene au vizat 12 regiuni din Ucraina, fiind doborâte aproximativ 15 drone în apropierea Kievului.

În regiunile Oleksiyevo-Druzhkivka, Zelene şi Dachenske din Donetsk, au fost înregistrate cinci victime, a declarat guvernatorul Vadim Filashkin.

Mai mult decât atât, oraşul Kupiansk din Oblastul Harkov a fost atacat cu o bombă aeriană ODAB-1500, ceea ce a dus la moartea unei femei de 73 de ani şi rănirea a zece persoane, conform guvernatorului Oleh Syniehubov. Atacul a distrus parţial o clădire comercială cu două etaje şi a avariat o grădiniţă şi mai multe clădiri rezidenţiale.

În Herson, forţele ruseşti au atacat 26 de aşezări omeneşti, inclusiv centrul regional Herson, provocând rănirea a cinci persoane, potrivit guvernatorului Oleksandr Prokudin.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].