Aglomeraţie la ieşirea din ţară pe la Giurgiu şi pe Autostrada Soarelui

Valorile de trafic sunt ridicate pe DN 5D, centură ocolitoare a municipiului Giurgiu, judeţul Giurgiu, pe sensul de ieşire din ţară, unde autoturismele circulă cu viteză foarte redusă, iar autocamioanele formează coloană pe o distanţă de circa 1 kilometru.

Pe Autostrada A2, sensul către mare, sunt valori de trafic crescut, fiind semnalată aglomeraţie la ieşirea din Capitală, între kilometrii 12-15, iar pe desfăşurarea autostrăzii se înregistrează o medie de 60 autoturisme/minut şi 45 autoturisme/minut spre ieşirea de pe. autostradă, între kilometrii 111-144.

Pe principalele artere rutiere care duce către destinaţiile din zona montană, respectiv DN 1 Ploieşti-Braşov şi DN 7 Piteşti-Sibiu, se circulă fluent această oră, valorile traficului fiind în creştere în zona localităţii Comarnic, judeţul Prahova.

„Pentru a evita accidentelor rutiere, recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza condiţiilor de trafic şi drum, asigurându-se bine înainte de fiecare manevră efectuată, să păstreze în mers sau distanţă regulamentară între autovehicule, să se atingă centura de siguranţă şi dispozitivele de fixare pentru protejarea pasagerilor. , să evite orice preocupare ce le-ar putea distrage atenţia de la condus şi să încerce să păstreze calmul la volan, adoptând o conduită responsabilă pe tot timpul deplasării”, recomandă poliţiştii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].