Franţa – Belgia, o primă repriză fără goluri, în optimile Euro 2024. Franţa are cele mai mari ocazii

Francezii au nimerit primii cadrul porţii adverse, prin Antoine Griezmann, Koen Casteels fiind la post, după 10 minute de tatonare.

Kevin De Bruyne a dat replica din lovitura liberă obţinută de Doku, în marginea careului Franţei. Şutul său înşelător, în faţa porţii, a fost respins cu piciorul de portarul Mike Maignan.

Belgia a continuat să fie periculoasă, o pătrundere a lui Lois Openda a făcut ca balonul să ajungă la Yannick Carrasco, şutul celui din urmă fiind blocat în ultimul moment de apărarea franceză.

Cea mai importantă ocazie a francezilor a fost ratată de Marcus Thuram, care a trimis o lovitură de cap periculoasă, din centrarea lui Kounde, de pe dreapta.

a fost cel mai aproape de a înscrie pentru Franţa, când puternicul atacant a reluat cu o lovitură de cap dintr-o centrare bună venită de la Jules Kounde din flancul drept. În finalul primei părţi, Kevin De Bruyne a respins din faţa porţii o centrare periculoasă venită de la acelaşi Kounde, belgienii reuşind să blocheze iniţial şi încercarea lui Rabiot.

Repriza s-a încheiat cu şutul peste poartă, din careu, a lui Tchouameni, după o centrare a lui Mbappe, în minutele suplimentare de joc.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].