Numărul morţilor înregistraţi în timpul unei adunări religioase în India ajunge la 116

Imaginea articolului Numărul morţilor înregistraţi în timpul unei adunări religioase în India ajunge la 116

Numărul morţilor înregistraţi în timpul unei adunări religioase în India ajunge la 116

Incidentul a avut loc la un eveniment religios în statul Uttar Pradesh. Victimele, inclusiv un număr mare de femei şi copii, sunt încă în curs de identificare.

Supravieţuitorii au spus că tragedia s-a produs în timp ce încercau să părăsească evenimentul. Martorii au declarat că ieşirea era prea îngustă, iar mulţi oameni au ajuns să fie călcaţi în picioare.

Un purtător de cuvânt al poliţiei din Uttar Pradesh a declarat pentru BBC că va dura câteva ore până când se va stabili numărul exact al victimelor.

Autorităţile au deschis o anchetă care va stabili de ce s-au călcat oamenii în picioare.

Accidente de acest fel sunt raportate în mod obişnuit la evenimentele religioase din India, deoarece mulţimile uriaşe se adună în spaţii înguste, fără a respecta măsurile de siguranţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].