Netanyahu, vizită la Washington în această lună. Este aşteptată o întâlnire cu Biden

Preşedintele american Joe Biden şi premierul israelian Benjamin Netanyahu sunt aşteptaţi să se întâlnească la Washington la sfârşitul lunii iulie, când liderul israelian va veni să se adreseze Congresului cu privire la războiul din Gaza, a declarat marţi un oficial al Casei Albe, citat de Reuters.

Imaginea articolului Netanyahu, vizită la Washington în această lună. Este aşteptată o întâlnire cu Biden

Netanyahu, vizită la Washington în această lună. Este aşteptată o întâlnire cu Biden

Netanyahu urmează să se adreseze Congresului SUA pe 24 iulie, în timpul unei vizite la Washington.

Se aşteaptă ca premierul israelian să se întâlnească cu preşedintele Biden.

În timp ce SUA şi-au menţinut sprijinul puternic pentru Israel atât din punct de vedere diplomatic, cât şi prin furnizarea de arme în timpul războiului din Gaza, Biden şi-a exprimat în unele ocazii îngrijorarea cu privire la comportamentul Israelului.

Au existat critici internaţionale crescânde cu privire la comportamentul Israelului şi la sprijinul SUA pentru aliatul său, notează Reuters.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].