Victorie uriaşă pentru Jaqueline Cristian: a bătut-o pe Barbora Krejcikova, campioana de la Wimbledon, revenind miraculos în fiecare set

Victorie uriaşă pentru Jaqueline Cristian: a bătut-o pe Barbora Krejcikova, campioana de la Wimbledon, revenind miraculos în fiecare set

Barbora Krejcikova, 28 de ani şi locul 10 mondial, nu se simte bine când dă ochii cu adversare din ţara noastră.

La US Open a învins-o Gabriela Ruse, iar la turneul de la Beijing, aflat în derulare, a capotat în faţa unei alte românce, Jaqueline Adina Cristian.

Sportiva din Republica Cehă, campioana en-titre de la Wimbledon, conducea cu 6-1, 3-1 şi părea să se îndrepte spre un succes confortabil.

Cristian n-a fost de acord şi a întors soarta setului secund, pe care l-a câştigat cu 6-4.

În decisiv, românca de 26 de ani, aflată pe locul 80 WTA, părea că nu mai are suflu. Barbora avea 4-1, dar nici de această dată Cristian nu a fost de acord.

S-a impus cu 7-5, după ce, la scorul de 4-5, a salvat 4 mingi se meci pe serviciul său.

În primul tur, Cristian trecuse cu 6-1, 7-6 (5) de unguroaica Anna Bondar. În 16-imile dă peste o altă cehoaică, Karolina Muchova, 28 de ani, 49 WTA.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].