Kamala Harris spune că eventuala sa preşedinţie „nu va fi o continuare a celei a lui Joe Biden”

Kamala Harris spune că eventuala sa preşedinţie „nu va fi o continuare a celei a lui Joe Biden”

Întrebată despre criminalitatea imigranţilor, ea dă vina pe republicani pentru eşecul proiectului de lege privind frontiera.

Kamala Harris a apărat miercuri gestionarea imigraţiei ilegale de către administraţia Biden.

Chestionată de gazda Bret Baier la Fox News, Harris a apărat, de asemenea, capacitatea mentală a preşedintelui Joe Biden.

Harris şi Baier au vorbit frecvent unul peste celălalt, iar Harris a devenit vizibil frustrată, dar a transmis mesajul său pentru alegerile din 5 noiembrie unui public conservator care s-ar putea să nu-l audă prea des, notează Reuters.

„Îmi pare atât de rău pentru pierderea ei, dar hai să vorbim despre ceea ce se întâmplă acum”, a spus Harris. Ea a spus că Trump le-a spus republicanilor să respingă o lege bipartizană privind imigraţia la începutul acestui an, deoarece „a preferat să candideze pe o problemă în loc să rezolve o problemă”.

Trump şi republicanii au susţinut că imigranţii alimentează criminalitatea violentă din Statele Unite, deşi studiile arată că imigranţii comit infracţiuni mai puţine decât alţii.

Despre Joe Biden, Harris a spus că are „judecata” şi „experienţa” necesară pentru a fi preşedinte, punând la îndoială în acelaşi timp aptitudinea lui Trump pentru funcţie. „Joe Biden nu este pe buletinul de vot, iar Donald Trump este”, a spus Harris.

La câteva minute după încheierea interviului, David Urban, strateg politic şi fost consilier de campanie al lui Trump, a declarat că Harris a avut o prestaţie inegală şi submediocră, evitând responsabilitatea şi făcând din Trump ţapul ispăşitor. „Încă un ciclu mediatic perdant pentru campania lui Harris”, a declarat Urban.

„Simţim că am realizat cu siguranţă ceea ce ne-am propus să realizăm”, a declarat Brian Fallon, un purtător de cuvânt al lui Harris. „A reuşit să ajungă la un public care, probabil, nu a fost expus argumentelor pe care le-a prezentat pe traseu şi, de asemenea, a reuşit să îşi demonstreze duritatea în faţa unui intervievator ostil”.

Înainte de interviu, Harris a subliniat sprijinul republican pentru campania sa într-un comitat esenţial din Pennsylvania, unul dintre puţinele state care ar putea determina alegerile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].