Influencerul considerat numărul 1 în lumea modei a venit în România. Leonie Hanne la Fashion Week, în Sala de Marmură

Influencerul considerat numărul 1 în lumea modei a venit în România. Leonie Hanne la Fashion Week, în Sala de Marmură

Leonie Hanne, în vârstă de 36 de ani, este considerat influencerul numărul 1 în lumea modei. Creatoarea de conţinut are un stil unic, reuşind să atragă fani din toate colţurile lumii. Cu un număr impresionant de 4,8 milioane de urmăritori pe Instagram, Leonie  a ajuns astăzi, 17 octombrie, în Bucureşti, cu ocazia organizării evenimentului Bucharest Fashion Week. Vedeta a venit în România la invitaţia brandului Nissa, care tocmai ce şi-a prezentat colecţia 2024-2025 la Sala de Marmură de la Casa Presei Libere. Spaţiul, decorurile şi muzica au fost gândite în detaliu, iar invitaţii au fost pe măsură, simţindu-se răsfăţaţi vizual.

Leonie Hanne, cel mai urmărit influencer din lumea modei, a venit la Bucureşti, la invitaţia NISSA

Leonie Hanne, una dintre cele mai cunoscute figuri din lumea modei, a venit direct din America în Bucureşti. Recent, vedeta a fost prezentă la una dintre cele mai aşteptate defilări ale momentului, Victoria’s Secret Fashion Show 2024. Aceasta a avut loc marţi seară, 15 octombrie, modelul postând pe paginile de socializare numeroase imagini şi videoclipuri din cadrul evenimentului. Imediat după terminarea defilării din New York, Leonie a aterizat la Bucureşti, luând prin surprindere nume mari din industria modei.

CITEŞTE MAI MULT AICI

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].