Preşedintele israelian laudă Armata după uciderea liderului Hamas

Preşedintele israelian laudă Armata după uciderea liderului Hamas

Preşedintele israelian Isaac Herzog a lăudat forţele de apărare israeliene, agenţia de securitate israeliană Shin Bet şi serviciile de securitate după moartea lui Yahya Sinwar, lider Hamas.

Imaginea articolului Preşedintele israelian laudă Armata după uciderea liderului Hamas

Preşedintele israelian laudă Armata după uciderea liderului Hamas

Descriindu-l drept „creierul din spatele atacului mortal din 7 octombrie”, Herzog a declarat că liderul Hamas „a fost responsabil ani de zile pentru acte odioase de terorism împotriva civililor israelieni, a cetăţenilor altor ţări şi pentru uciderea a mii de oameni nevinovaţi”.

„Demersurile sale malefice au fost dedicate terorii, vărsării de sânge şi destabilizării Orientului Mijlociu”, a spus el, citat de Sky News.

„Acum, mai mult ca niciodată, trebuie să acţionăm în toate modurile posibile pentru a-i aduce înapoi pe cei 101 ostatici care sunt încă ţinuţi în condiţii oribile de teroriştii Hamas din Gaza”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].