Proprietar de Tesla uimeşte internetul cu o factură de electricitate de doar 2,37 dolari

Proprietar de Tesla uimeşte internetul cu o factură de electricitate de doar 2,37 dolari

Secretul din spatele acestei facturi incredibil de mici? Proprietarul a investit în panouri solare şi într-un sistem Tesla Powerwall, o baterie de stocare a energiei pentru uz casnic.

„Am folosit panouri solare pentru a-mi împiedica factura de electricitate să ajungă vreodată la nivelurile la care te-ai aştepta, cu un Tesla Powerwall folosit pentru a încărca vehiculele folosind energia solară”, a explicat proprietarul.

Însă această soluţie vine cu un cost iniţial semnificativ. Potrivit Forbes, un singur Tesla Powerwall poate costa peste 11.000 de dolari, fără a lua în calcul costul panourilor solare, conform Unilad.

Postarea a generat numeroase reacţii, de la neîncredere la glume despre „perioada oribilă” prin care trece proprietarul cu o factură atât de mică.

Această situaţie evidenţiază atât potenţialul de economisire pe termen lung al tehnologiilor verzi, cât şi barierele financiare iniţiale care împiedică adoptarea lor pe scară largă. În 2024, doar 0,86% din vehiculele înregistrate în SUA sunt electrice, în parte din cauza costurilor ridicate de achiziţie şi întreţinere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].