Netflix creşte preţurile după ce profitul din restricţionarea partajării parolelor scade

Netflix creşte preţurile după ce profitul din restricţionarea partajării parolelor scade

Netflix a început să majoreze preţurile abonamentelor la nivel global, pe măsură ce profitul generat de restricţionarea partajării parolelor încetineşte, relatează Sky News.

Imaginea articolului Netflix creşte preţurile după ce profitul din restricţionarea partajării parolelor scade

Netflix creşte preţurile după ce profitul din restricţionarea partajării parolelor scade

Netflix a început să majoreze preţurile abonamentelor în unele teritorii. Platforma de streaming a anunţat în ultimele sale rapoarte că a câştigat un număr substanţial de 5,1 milioane de abonaţi între lunile iulie şi septembrie. Aceasta a fost o veste bună, dar şi proastă pentru companie, deoarece a depăşit previziunile, dar a fost cea mai mică creştere din ultimul an.

În Japonia, s-au înregistrat creşteri ale preţurilor la abonamente în ultima lună, la fel ca în unele părţi din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa. Creşterile sunt în curs de desfăşurare şi în Italia şi Spania.

Marea Britanie a înregistrat ultima creştere a preţurilor abonamentelor în 2023, dar planul standard fără publicitate nu s-a schimbat din 2022.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].