Britney Spears s-a căsătorit cu ea însăşi

Britney Spears s-a căsătorit cu ea însăşi

Starul pop în vârstă de 42 de ani a postat un videoclip pe Instagram, purtând o rochie albă de mătase şi un voal de dantelă, dar fără ca mirele să fie prezent.

În schimb, ea a declarat că s-a căsătorit singură.

În videoclip, Spears este văzută ajustându-şi voalul şi pozând în faţa camerei, cu piesa „Fields of Gold” a lui Sting pe fundal.

Ea a subtitrat în postare: „Ziua în care m-am căsătorit cu mine însămi… O aduc înapoi pentru că ar putea părea jenant sau stupid, dar cred că este cel mai genial lucru pe care l-am făcut vreodată!!!”

Înainte de acest anunţ, cântăreaţa a împărtăşit o fotografie a unei biserici goale, urmată de un videoclip cu ea relaxându-se la piscină.

Spears a finalizat divorţul de Sam Asghari în mai 2024, punând capăt unui mariaj de 14 luni. În ciuda separării lor, Asghari a avut cuvinte frumoase despre fosta sa soţie. Întrebat de jurnaliştii unui site de can-can dacă a luat legătura cu Spears, el a răspuns: „Îi doresc numai binele”.

Asghari a intentat divorţ de cântăreaţă în luna august a anului trecut, invocând „diferenţe ireconciliabile”. Potrivit TMZ, Asghari nu a contestat acordul prenupţial, care protejează averea estimată la 60 de milioane de dolari a lui Spears.

Publicaţia a relatat, de asemenea, că Spears a plătit chiria lui Asghari pentru noul său apartament şi plănuia să îi ofere acestuia o sumă cu şase cifre, deşi detaliile nu au fost dezvăluite în întregime.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].