Coreea de Nord spune că trimiterea militarilor în Rusia ar fi în conformitate cu normele internaţionale

Coreea de Nord spune că trimiterea militarilor în Rusia ar fi în conformitate cu normele internaţionale

Ministerul de Externe al Coreei de Nord a declarat vineri că nu va confirma informaţiile din mass-media privind desfăşurarea de trupe ale ţării pentru a ajuta Rusia în războiul din Ucraina, după ce trimisul Phenianului la ONU a respins afirmaţiile.

Totuşi, dacă ţara ar fi luat astfel de măsuri, acestea ar fi în conformitate cu normele internaţionale, în ciuda posibilelor încercări ale altora de a le prezenta ca fiind ilegale, a declarat ministrul adjunct de externe nord-coreean, Kim Jong Gyu, într-o declaraţie transmisă de agenţia de presă de stat KCNA.

Declaraţia a fost făcută după ce preşedintele rus Vladimir Putin a refuzat să nege informaţiile referitoare la situaţie, care au venit din partea guvernelor din Ucraina, Coreea de Sud, Statele Unite şi alte ţări.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].