Un mort şi nouă răniţi în atacul cu bombă asupra unui oficiu poştal din Ucraina

O persoană a fost ucisă şi alte nouă, inclusiv un copil, au fost rănite duminică într-un atac asupra unui oficiu poştal din al doilea oraş al Ucrainei, Harkov, au anunţat autorităţile locale.

Imaginea articolului Un mort şi nouă răniţi în atacul cu bombă asupra unui oficiu poştal din Ucraina

Un mort şi nouă răniţi în atacul cu bombă asupra unui oficiu poştal din Ucraina

Şeful administraţiei regionale din Harkov, Oleg Synegubov, a declarat că un bebeluş de opt luni se numără printre răniţi.

„Un bărbat, un angajat al oficiului poştal, a fost ucis”, a declarat el pe Telegram.

Oraşul Harkov a fost vizat în mod regulat de trupele ruse, care au lansat o ofensivă terestră majoră în regiune la 10 mai, potrivit AFP.

Preşedintele rus Vladimir Putin a declarat că ofensiva din nord-estul Ucrainei a fost menită să creeze o „zonă tampon” pentru a proteja de bombardamente regiunea Belgorod de la graniţa Rusiei.

Sâmbătă, de asemenea, şapte persoane au fost ucise şi aproape 40 au fost rănite într-un atac rusesc asupra oraşului Vilniansk, aproape de centrul regional Zaporojie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].