Vizită regală în România. Principesa Muna Al-Hussein a Iordaniei va fi primită la Palatul Elisabeta

Vizită regală în România. Principesa Muna Al-Hussein a Iordaniei va fi primită la Palatul Elisabeta

Luni, 21 octombrie, Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei şi Alteţa Sa Regală Principele Radu vor primi, la Palatul Elisabeta, pe Alteţa Sa Regală Principesa Muna Al-Hussein a Iordaniei, mama suveranului haşemit, care se va afla într-o vizită oficială în România, a anunţat Biroul de Presă al Casei Majestăţii Sale Custodelui Coroanei.

Înaltul oaspete va sosi la reşedinţa regală la ora 14.45, a mai transmis Biroul de Presă.

Membrii ai Brigadei 30 Gardă „Mihai Viteazul” şi ai Detaşamentului de Cavalerie al Jandarmeriei Române vor participa la eveniment.

Alteţa Sa Regală Principesa Muna Al Hussein, mama suveranului haşemit, a mai vizitat România şi a fost oaspetele Familiei Regale, la Palatul Elisabeta şi la Castelul Regal Peleş, în anii 2007, 2011, 2013, 2015, 2016 şi 2017.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].