Şeful Pentagonului anunţă un nou pachet de ajutor de 400 de milioane de dolari pentru Ucraina

Şeful Pentagonului anunţă un nou pachet de ajutor de 400 de milioane de dolari pentru Ucraina

Secretarul american al Apărării, Lloyd Austin, a anunţat un nou pachet de ajutor militar în valoare de 400 de milioane de dolari SUA pentru Ucraina în timpul vizitei sale la Kiev, scrie European Pravda, citând agenţia de presă Ukrinform.

Imaginea articolului Şeful Pentagonului anunţă un nou pachet de ajutor de 400 de milioane de dolari pentru Ucraina

Şeful Pentagonului anunţă un nou pachet de ajutor de 400 de milioane de dolari pentru Ucraina

Austin a făcut anunţul privind noul pachet de ajutoare în timpul unei întâlniri cu preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski.

Austin a declarat că, sub conducerea lui Joe Biden, Statele Unite continuă să îşi sporească sprijinul pentru Ucraina. El a anunţat pachetul de ajutor în valoare de 400 de milioane de dolari americani care conţine muniţie, echipamente militare şi arme pentru Ucraina.

Austin a sosit luni la Kiev într-o vizită neanunţată.

Recent, preşedintele american Joe Biden a vizitat Berlinul pentru a discuta despre invazia Rusiei în Ucraina cu liderii Germaniei, Franţei şi Regatului Unit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].