Culoarul de mobilitate militară între Bulgaria, România şi Turcia prinde contur

Culoarul de mobilitate militară între Bulgaria, România şi Turcia prinde contur

Ministrul Apărării Angel Tîlvăr va discuta, în cadrul unei vizite făcute la Istanbul, cu omologul turc despre culoarul de mobilitate militară între Bulgaria, România şi Turcia.

Imaginea articolului Culoarul de mobilitate militară între Bulgaria, România şi Turcia prinde contur

Culoarul de mobilitate militară între Bulgaria, România şi Turcia prinde contur

Ministrul Apărării Naţionale, Angel Tîlvăr, face de marţi până joi o vizită de lucru la Istanbul, la invitaţia omologului său, Yaşar Güler.

Cei doi oficiali vor avea o întâlnire bilaterală, în care vor discuta despre rezultatele înregistrate de la implementarea proiectului MCM Black Sea şi despre paşii necesari de urmat în crearea culoarului de mobilitate militară între Bulgaria, România şi Turcia, conform Scrisorii de intenţie semnate săptămâna trecută la Reuniunea miniştrilor apărării NATO de la la Bruxelles.

De asemenea, ministrul Angel Tîlvăr va avea o întrevedere cu Haluk Görgün, preşedintele Agenţiei pentru Industria de Apărare (SSB) şi va participa la SAHA EXPO 2024 International Defence and Aerospace Exhibition, la Centrul Expoziţional din Yeşilköy, Istanbul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!



Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].