Formula 1: Max Verstappen are „intenţia clară” de a rămâne la Red Bull

Formula 1: Max Verstappen are „intenţia clară” de a rămâne la Red Bull

Triplul campion de Formula 1, Max Verstappen, are „intenţii clare” de a rămâne la Red Bull, în ciuda parcursului slab al echipei austriece, ajunsă din urmă de concurenţă, a asigurat el într-un interviu, potrivit AFP.

„Celelalte echipe au recuperat timpul pierdut, au făcut o treabă foarte bună şi şi-au înţeles maşinile”, a explicat olandezul, în prezent lider al campionatului mondial, care a amintit, de asemenea, că are „un contract pe termen lung cu echipa”, valabil până la sfârşitul anului 2028.

În acest weekend are loc Marele Premiu al Mexicului, o cursă organizată anual în Ciudad de México, Mexic, care face parte din calendarul Formulei 1.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].